Van Gal vraća Vidića?!

Čelnici Mančester Junajteda sve glasnije razmišljaju o povratku bivšeg kapitena Nemanje Vidića na Old Traford, prenose mediji na Ostrvu.

Fudbal 12.03.2015 | 18:40
Van Gal vraća Vidića?!

Drugi stranac koji je ponekao kapitensku traku u istoriji 'Crvenih đavola' napustio je klub prošlog leta i prešao u milanski Inter, posle osam i po godina i 15 osvojenih trofeja.

Međutim, Nemanja se nije najbolje uklopio u sistem (3-5-2) koji je forsirao bivši trener Valter Macari, dok Roberto Mančini, iz samo njemu poznatih razloga, daje prednost Andrei Ranokiji.

S obzirom da je bivši menadžer Sitija nedavno izjavio da ne raćuna ozbiljno na bivšeg kapitena Crvene zvezde, nije nemoguće da Vidić na leto promeni klub, iako je spekulacija ovog tipa bilo i u prethodnom prelaznom roku.

"On je dobro. Inter je veliki klub, a svaki igrač bi bio srećan da nosi dres 'nerazura'", rekao je Silvio Martina, Vidićev menadžer, sa sajt Intera, "Da li će i sledeće sezone igrati za Inter? Ne znam, nisam mađioničar – ne mogu da gledam u budućnost".

Kako navode dalje mediji u Engleskoj, Luj van Gal je veliki obožavalac 'lika i dela' bivšeg reprezentativca Srbije, a s obzirom da je najavljeno da će Holanđanin dobiti novih 150 miliona funti za transfere s te strane neće biti problema.

Komentari / 0

Ostavite komentar