Ево шта је Саво поручио Бишевцу...

Потпредседник Фудбалског савеза Србије одговорио је повређеном штоперу на критику да га после повреде нико није звао и питао како је.

Фудбал 12.03.2015 | 16:00
Ево шта је Саво поручио Бишевцу...

Српски репрезентативац Милан Бишевац разочарано је питао из Француске: "Колико кошта СМС?", алудирајући на то да га нико није питао како је после тешке повреде.

Иако није конкретно именовао коме је питање упућено - да ли руководству Фудбалског савеза Србије (ФСС), задуженима за контакт са играчима или чак и саиграчима у државном тиму, Саво Милошевић одговорио му је дан после, у изјави за "Вечерње новости".

На поруку повређеног штопера, потпредседник ФСС реплицирао је речима:

"Прво и основно, није тачно да нико из ФСС није звао Бишевца. Ту бих завршио сваку полемику са њим, а и подсетио бих све који су у Савезу или око Савеза, да се полемика било које врсте не води преко новина, већ у Савезу", рекао је високи функционер српске "Куће фудбала".

Некадашњи репрезентативац, који је у дресу са државним грбом сакупио више од 100 наступа, имао је поруку и за све играче који конкуришу за "А" тим Србије.

"Свим играчима још једном поручујем да се било којим поводом не препоручују никоме преко новина, већ својом добром игром и формом на терену", додао је Милошевић.

Потпредседник Савеза упитан је и да ли постоји могућност да је Бишевац мислио на неког другог, а не на особе из ФСС.

"У Савезу постоје тројица људи који комуницирају са играчима. То смо селектор Радован Ћурчић, тим менаџер Александар Бошковић и ја. И зато тврдим да није истина да Бишевца нико није звао после повреде, али и наглашавам да не желим никакву полемику", подвукао је Саво Милошевић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ај сад Реци Бисевац

12.03.2015 17:08

Ај сад реци ста си мисило Господине Бисевац па и ако си повредјен није зато крив ФСС.

ОДГОВОРИТЕ