Evo šta je Savo poručio Biševcu...

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije odgovorio je povređenom štoperu na kritiku da ga posle povrede niko nije zvao i pitao kako je.

Fudbal 12.03.2015 | 16:00
Evo šta je Savo poručio Biševcu...

Srpski reprezentativac Milan Biševac razočarano je pitao iz Francuske: "Koliko košta SMS?", aludirajući na to da ga niko nije pitao kako je posle teške povrede.

Iako nije konkretno imenovao kome je pitanje upućeno - da li rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije (FSS), zaduženima za kontakt sa igračima ili čak i saigračima u državnom timu, Savo Milošević odgovorio mu je dan posle, u izjavi za "Večernje novosti".

Na poruku povređenog štopera, potpredsednik FSS replicirao je rečima:

"Prvo i osnovno, nije tačno da niko iz FSS nije zvao Biševca. Tu bih završio svaku polemiku sa njim, a i podsetio bih sve koji su u Savezu ili oko Saveza, da se polemika bilo koje vrste ne vodi preko novina, već u Savezu", rekao je visoki funkcioner srpske "Kuće fudbala".

Nekadašnji reprezentativac, koji je u dresu sa državnim grbom sakupio više od 100 nastupa, imao je poruku i za sve igrače koji konkurišu za "A" tim Srbije.

"Svim igračima još jednom poručujem da se bilo kojim povodom ne preporučuju nikome preko novina, već svojom dobrom igrom i formom na terenu", dodao je Milošević.

Potpredsednik Saveza upitan je i da li postoji mogućnost da je Biševac mislio na nekog drugog, a ne na osobe iz FSS.

"U Savezu postoje trojica ljudi koji komuniciraju sa igračima. To smo selektor Radovan Ćurčić, tim menadžer Aleksandar Bošković i ja. I zato tvrdim da nije istina da Biševca niko nije zvao posle povrede, ali i naglašavam da ne želim nikakvu polemiku", podvukao je Savo Milošević.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Aj sad Reci Bisevac

12.03.2015 17:08

Aj sad reci sta si misilo Gospodine Bisevac pa i ako si povredjen nije zato kriv FSS.

ODGOVORITE