ЕЛ: Ево зашто је Олимпијакос најближи титули!

Василис Спанулис је један од најбољих грчких кошаркаша у историји, узданица Олимпијакоса и има тајну формулу за освајање Евролиге.

Кошарка 12.03.2015 | 15:00
ЕЛ: Ево зашто је Олимпијакос најближи титули!

Осим што је остварен на спортском плану, популарни "Кил Бил" ужива и у породичној идили са прелепом супругом Олимпијом Хопсониду и њихова три сина, а управо је некадашња мисица Грчке "крива" за пењање сјајног бека на кров Европе.

Како је Спанулис открио у једном интревјуу, сваки пут када је његова драга била трудна, он је те године освојио Евролигу. Тако је било 2009. док је носио дрес Панатинаикоса, а затим и 2012. и 2013. играјући за Олимпијакос.

Породица Спанулис ускоро ће бити бројнија за још једног члана, јер је на путу четврто дете - Олимпија је опет трудна. Ако је веровати традицији, то значи и да ће црвено-бели из Атине после годину дана паузе опет покорити Европу.

Олимпијакос игра фантастично у Топ 16 фази Евролиге и први је на табели групе Ф са осам победа и само једним поразом, испред Фенербахчеа, ЦСКА, Ефеса, Лаборала, Нижњег, Уникахе и Арманија. Легендарни бек у елитном такмичењу просечно постиже 16 поена по мечу уз 5,7 асистенција и 1,8 скокова.

Коментари / 0

Оставите коментар