EL: Evo zašto je Olimpijakos najbliži tituli!

Vasilis Spanulis je jedan od najboljih grčkih košarkaša u istoriji, uzdanica Olimpijakosa i ima tajnu formulu za osvajanje Evrolige.

Košarka 12.03.2015 | 15:00
EL: Evo zašto je Olimpijakos najbliži tituli!

Osim što je ostvaren na sportskom planu, popularni "Kil Bil" uživa i u porodičnoj idili sa prelepom suprugom Olimpijom Hopsonidu i njihova tri sina, a upravo je nekadašnja misica Grčke "kriva" za penjanje sjajnog beka na krov Evrope.

Kako je Spanulis otkrio u jednom intrevjuu, svaki put kada je njegova draga bila trudna, on je te godine osvojio Evroligu. Tako je bilo 2009. dok je nosio dres Panatinaikosa, a zatim i 2012. i 2013. igrajući za Olimpijakos.

Porodica Spanulis uskoro će biti brojnija za još jednog člana, jer je na putu četvrto dete - Olimpija je opet trudna. Ako je verovati tradiciji, to znači i da će crveno-beli iz Atine posle godinu dana pauze opet pokoriti Evropu.

Olimpijakos igra fantastično u Top 16 fazi Evrolige i prvi je na tabeli grupe F sa osam pobeda i samo jednim porazom, ispred Fenerbahčea, CSKA, Efesa, Laborala, Nižnjeg, Unikahe i Armanija. Legendarni bek u elitnom takmičenju prosečno postiže 16 poena po meču uz 5,7 asistencija i 1,8 skokova.

Komentari / 0

Ostavite komentar