Видео: Знате ли кад је Реал последњи пут примио четири комада у Европи?!

Шалке подсетио Краљевиће шта могу Немци када им је дан...

Фудбал 11.03.2015 | 23:00
Видео: Знате ли кад је Реал последњи пут примио четири комада у Европи?!

Реал Мадрид је највећи клуб на свету, стога се не дешава често да га, посебно у Лиги шампиона, неко разбије на Бернабеуу. Шалке је озбиљно припретио Мадриђанима у реваншу осмине финала Лиге шампиона, а када је Клас Јан Хунтелар погодио за 3:4 у 84. минуту, Немци су остварили нешто што 15 година никоме није успело - да постигне четири гола на Бернабеуу.

Последњи пут се тако нешто догодило у сезони 1999/2000. када је дрес Краљевског клуба носио Перица Огњеновић. При резултату 4:2 за Бајерн, у 79. минуту утакмице, у игру је, уместо Фернанда Моријентеса, ушао Перица Огњеновић. Нажалост није успео ништа спектакуларно да промени на терену, али је ето, био део историје.

Те сезоне, Реал је по многима имао један од најслабијих састава, али је касније успео да освоји титулу шампиона Европе, када је у финалу прегажена Валенсија за коју је играо Мирослав Ђукић. Против Бајерна су тада на терен изашли Касиљас - Салгадо, Каранка, Јеро, Карлос - Редондо, Гути, Раул - Анелка, Жереми и Моријентес.

Можда се такво разбијање на Бернабеу поново покаже као талично, па Реал успе оно што до сада није нико. Да одбрани титулу у Лиги шампиона.

Коментари / 0

Оставите коментар