Video: Znate li kad je Real poslednji put primio četiri komada u Evropi?!

Šalke podsetio Kraljeviće šta mogu Nemci kada im je dan...

Fudbal 11.03.2015 | 23:00
Video: Znate li kad je Real poslednji put primio četiri komada u Evropi?!

Real Madrid je najveći klub na svetu, stoga se ne dešava često da ga, posebno u Ligi šampiona, neko razbije na Bernabeuu. Šalke je ozbiljno pripretio Madriđanima u revanšu osmine finala Lige šampiona, a kada je Klas Jan Huntelar pogodio za 3:4 u 84. minutu, Nemci su ostvarili nešto što 15 godina nikome nije uspelo - da postigne četiri gola na Bernabeuu.

Poslednji put se tako nešto dogodilo u sezoni 1999/2000. kada je dres Kraljevskog kluba nosio Perica Ognjenović. Pri rezultatu 4:2 za Bajern, u 79. minutu utakmice, u igru je, umesto Fernanda Morijentesa, ušao Perica Ognjenović. Nažalost nije uspeo ništa spektakularno da promeni na terenu, ali je eto, bio deo istorije.

Te sezone, Real je po mnogima imao jedan od najslabijih sastava, ali je kasnije uspeo da osvoji titulu šampiona Evrope, kada je u finalu pregažena Valensija za koju je igrao Miroslav Đukić. Protiv Bajerna su tada na teren izašli Kasiljas - Salgado, Karanka, Jero, Karlos - Redondo, Guti, Raul - Anelka, Žeremi i Morijentes.

Možda se takvo razbijanje na Bernabeu ponovo pokaže kao talično, pa Real uspe ono što do sada nije niko. Da odbrani titulu u Ligi šampiona.

Komentari / 0

Ostavite komentar