Коначно - Фејса након 11 мјесеци на терену!

Српски репрезентативац би вечерас требало да заигра за други тим Бенфике против Феиренсеа.

Фудбал 11.03.2015 | 14:00
Коначно - Фејса након 11 мјесеци на терену!

Био је то 11. април 2014. године. Бенфика је у Лиги Европе играла против АЗ Алкмар. Љубомиру Фејси страдали су укрштени лигаменти десног колена. Није му то била прво такво искуство. Али ниједно раније није га намучило као ово последње. Једна операција, па друга, трећа… Чинило се да нема краја. Али после 11 мучних месеци за 26-годишњег момка из Куле коначно се указало светло на крају тунела.

Фејса је уврштен на списак играча који ће вечерас играти за Б тим против Бенфике у првенственом окршају са Феиренсеом у Сегунди! И како преносе португалски медији готово је извесно да ће га тренер Хелдер Кристовао у једном тренутку увести у игру.

Место у тиму шефа струке првог тима лисабонских Орлова Жоржа Жезуса још је далеко. Тренутни приоритет је повратити физичку спрему. Јасно је да је дуга пауза морала да остави трага. Али изборио се Фејса са једном оваквом повредом још у време док је играо за Партизан, па зашто не би опет? Пре но што га је зла коб одвојила од терена био је стандардан у Жезусовом тиму. А колики је борац показао је тиме што није одустао када је живот још једном покушао да га сломи. Било је песимистичких предвиђања да ће Фејса ван строја бити то краја сезоне.

Ипак – играће! То је сад једино важно.

Коментари / 0

Оставите коментар