Konačno - Fejsa nakon 11 mjeseci na terenu!

Srpski reprezentativac bi večeras trebalo da zaigra za drugi tim Benfike protiv Feirensea.

Fudbal 11.03.2015 | 14:00
Konačno - Fejsa nakon 11 mjeseci na terenu!

Bio je to 11. april 2014. godine. Benfika je u Ligi Evrope igrala protiv AZ Alkmar. Ljubomiru Fejsi stradali su ukršteni ligamenti desnog kolena. Nije mu to bila prvo takvo iskustvo. Ali nijedno ranije nije ga namučilo kao ovo poslednje. Jedna operacija, pa druga, treća… Činilo se da nema kraja. Ali posle 11 mučnih meseci za 26-godišnjeg momka iz Kule konačno se ukazalo svetlo na kraju tunela.

Fejsa je uvršten na spisak igrača koji će večeras igrati za B tim protiv Benfike u prvenstvenom okršaju sa Feirenseom u Segundi! I kako prenose portugalski mediji gotovo je izvesno da će ga trener Helder Kristovao u jednom trenutku uvesti u igru.

Mesto u timu šefa struke prvog tima lisabonskih Orlova Žorža Žezusa još je daleko. Trenutni prioritet je povratiti fizičku spremu. Jasno je da je duga pauza morala da ostavi traga. Ali izborio se Fejsa sa jednom ovakvom povredom još u vreme dok je igrao za Partizan, pa zašto ne bi opet? Pre no što ga je zla kob odvojila od terena bio je standardan u Žezusovom timu. A koliki je borac pokazao je time što nije odustao kada je život još jednom pokušao da ga slomi. Bilo je pesimističkih predviđanja da će Fejsa van stroja biti to kraja sezone.

Ipak – igraće! To je sad jedino važno.

Komentari / 0

Ostavite komentar