Роналдо је краљ стријелаца у евро-куповима!

Борба између Кристијана Роналда и Лионела Месија у обарању рекорда добила је нову епизоду, јер је ас Реала померио границу и задао домаћи задатак звезди Барселоне са 78 голова у европским такмичењима.

Фудбал 12.03.2015 | 13:40
Роналдо је краљ стријелаца у евро-куповима!

Двоструки узастопни освајач "Златне лопте" је у реваншу осмине финала са Шалкеом (3:4) најпре затресао мрежу у 25. минуту и изједначио рекорд који је држао Раул (77) иза кога је био Меси (76), да би у финишу првог полувремена постигао још један погодак и постао најбољи стрелац у историји европских клупских такмичења.

Уједно, Роналдо се изједначио са са Месијем по броју голова у Лиги шампиона, нерачунајући квалификације, са по 75 погодака.

Такође, трка двојице најбољих фудбалера данашњице, а можда и свих времена, настављена је и тако што су сада обојица у 20 рекордних наврата постигла два или више голова на једној утакмици Лиге шампиона.

Свему томе Роналдо није могао прописно да се радује, најпре јер је Реал једва преживео драму са Шалкеом због су их навијачи звиждуцима испратили у четвртфинале, што је Кристијано испратио са неверицом.

Коментари / 0

Оставите коментар