ЛШ: Хоће ли и вечерас бити какво изненађење?!

У среду се наставља такмичење у Лиги шампиона реванш утакмицама осмине финала. Челси дочекује ПСЖ после 1:1 у Паризу, а Бајерн у Минхену игра са Шахтјором.

Фудбал 11.03.2015 | 13:40
ЛШ: Хоће ли и вечерас бити какво изненађење?!

Први меч одигран у Лавову завршен је без голова.

Фудбалер Челсија Еден Азар рекао је да је његов тим спреман за реванш.

"Мој тим игра добро, минулог викенда смо одмарали, па спремно очекујемо дуел са Парижанима. Чека нас 90 минута велике борбе, верујем са срећним крајем за нас", изјавио је један од најбољих играча "плаваца" Еден Азар.

Пролазак Челсија у цетвртфинале свакако би био најлепши поклон навијачима за данашњи 110. родјендан клуба, који је ове сезоне већ освојио Лига куп, на добром је путу да врати титулу на Стамфорд бриџ, а у Лиги шампиона, такодје, жели до самог краја.

Челси и ПСЖ састали су се и прошле године у елитном такмичењу, једну степеницу касније, а лондонски тим је после пораза у Паризу са 3:1, у реваншу славио са 2:0 и прошао у полуфинале.

"Претходне две године смо стигли до цетвртфинала, сада нас чека тежак задатак, али верујем у свој тим. Имамо квалитет да продјемо, али и да одемо још даље", поручио је Бразилац Давид Луиз, који је прошле године управо из Челсија стигао у ПСЖ.

Истовремено, на Алијанц арени "страшни Бајерн", који гази све пред собом на домаћој сцени чека Шахтјор, са само једном амбицијом - победити и проћи даље.

"Шахтјор је незгодан ривал, показали су то и у првом мечу, али ми смо квалитетнији и сигурно идемо даље", изјавио је Арјен Робен.

Са друге стране, тренер Украјинаца Мирчеа Луческу сматра да су чуда у фудбалу увек могућа.

"Бајерн је сигурно у овом тренутку најбољи на свету, велики је фаворит, али у фудбалу логика некад закаже", кратко и јасно је рекао Луческу.

Утакмице у Лондону и Минхену играју се у стандардном термину од 20.45 сати.

Коментари / 0

Оставите коментар