LŠ: Hoće li i večeras biti kakvo iznenađenje?!

U sredu se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona revanš utakmicama osmine finala. Čelsi dočekuje PSŽ posle 1:1 u Parizu, a Bajern u Minhenu igra sa Šahtjorom.

Fudbal 11.03.2015 | 13:40
LŠ: Hoće li i večeras biti kakvo iznenađenje?!

Prvi meč odigran u Lavovu završen je bez golova.

Fudbaler Čelsija Eden Azar rekao je da je njegov tim spreman za revanš.

"Moj tim igra dobro, minulog vikenda smo odmarali, pa spremno očekujemo duel sa Parižanima. Čeka nas 90 minuta velike borbe, verujem sa srećnim krajem za nas", izjavio je jedan od najboljih igrača "plavaca" Eden Azar.

Prolazak Čelsija u cetvrtfinale svakako bi bio najlepši poklon navijačima za današnji 110. rodjendan kluba, koji je ove sezone već osvojio Liga kup, na dobrom je putu da vrati titulu na Stamford bridž, a u Ligi šampiona, takodje, želi do samog kraja.

Čelsi i PSŽ sastali su se i prošle godine u elitnom takmičenju, jednu stepenicu kasnije, a londonski tim je posle poraza u Parizu sa 3:1, u revanšu slavio sa 2:0 i prošao u polufinale.

"Prethodne dve godine smo stigli do cetvrtfinala, sada nas čeka težak zadatak, ali verujem u svoj tim. Imamo kvalitet da prodjemo, ali i da odemo još dalje", poručio je Brazilac David Luiz, koji je prošle godine upravo iz Čelsija stigao u PSŽ.

Istovremeno, na Alijanc areni "strašni Bajern", koji gazi sve pred sobom na domaćoj sceni čeka Šahtjor, sa samo jednom ambicijom - pobediti i proći dalje.

"Šahtjor je nezgodan rival, pokazali su to i u prvom meču, ali mi smo kvalitetniji i sigurno idemo dalje", izjavio je Arjen Roben.

Sa druge strane, trener Ukrajinaca Mirčea Lučesku smatra da su čuda u fudbalu uvek moguća.

"Bajern je sigurno u ovom trenutku najbolji na svetu, veliki je favorit, ali u fudbalu logika nekad zakaže", kratko i jasno je rekao Lučesku.

Utakmice u Londonu i Minhenu igraju se u standardnom terminu od 20.45 sati.

Komentari / 0

Ostavite komentar