Вулићевић ускоро на терену!

Фудбалер Партизана био на контроли у Немачкој где су лекари констатовали да опоравак од повреде и операције укрштеног лигамента колена тече брже од планираног.

Фудбал 11.03.2015 | 23:00
Вулићевић ускоро на терену!

Навијачи Партизана једва чекају повратак Мирослава Вулићевића на терен. Судећи по последњем извештају лекара, неће се начекати. Опоравак одличног десног бека иде брже од планираног.

Вулићевић је у уторак, у пратњи клупског доктора Илије Росића, био на контроли у Немачкој и добио је позитивне информације од доктора Улриха Бениша.

"Резултати тестова су и више него одлични. Др Бениш и још неки лекари који су присуствовали прегледу и добили од нас информације шта све Вуле ради до сада, били су у чуду. Не верују да је ово могуће после 'само' четири месеца од операције", задовољан је Росић.

Искусни фудбалер је у новогодишњем интервјуу за МОНДОнајавио повратак на терен крајем априла, упркос томе што су лекари сматрали да је ова сезона изгубљена за Вулићевића. Изгледа да је Партизанов дефанзивац био у праву.

"Колено је стабилно и изгледа као да је прошло пет месеци од операције. Др Бениш ме још не пушта да радим са екипом, иако сам му показивао снимке и шта све радим на терену. На крају сам га убедио да ипак кренем полако да вежбам са саиграчима, а последња контрола је за четири седмице и тада ћу, надам се, моћи на терен", са разлогом позитивно говори Вулићевић.

Фудбалер је на "вечитом" дербију у октобру повредио укрштени лигамент колена, после чега је био подвргнут операцији

Коментари / 0

Оставите коментар