Vulićević uskoro na terenu!

Fudbaler Partizana bio na kontroli u Nemačkoj gde su lekari konstatovali da oporavak od povrede i operacije ukrštenog ligamenta kolena teče brže od planiranog.

Fudbal 11.03.2015 | 23:00
Vulićević uskoro na terenu!

Navijači Partizana jedva čekaju povratak Miroslava Vulićevića na teren. Sudeći po poslednjem izveštaju lekara, neće se načekati. Oporavak odličnog desnog beka ide brže od planiranog.

Vulićević je u utorak, u pratnji klupskog doktora Ilije Rosića, bio na kontroli u Nemačkoj i dobio je pozitivne informacije od doktora Ulriha Beniša.

"Rezultati testova su i više nego odlični. Dr Beniš i još neki lekari koji su prisustvovali pregledu i dobili od nas informacije šta sve Vule radi do sada, bili su u čudu. Ne veruju da je ovo moguće posle 'samo' četiri meseca od operacije", zadovoljan je Rosić.

Iskusni fudbaler je u novogodišnjem intervjuu za MONDOnajavio povratak na teren krajem aprila, uprkos tome što su lekari smatrali da je ova sezona izgubljena za Vulićevića. Izgleda da je Partizanov defanzivac bio u pravu.

"Koleno je stabilno i izgleda kao da je prošlo pet meseci od operacije. Dr Beniš me još ne pušta da radim sa ekipom, iako sam mu pokazivao snimke i šta sve radim na terenu. Na kraju sam ga ubedio da ipak krenem polako da vežbam sa saigračima, a poslednja kontrola je za četiri sedmice i tada ću, nadam se, moći na teren", sa razlogom pozitivno govori Vulićević.

Fudbaler je na "večitom" derbiju u oktobru povredio ukršteni ligament kolena, posle čega je bio podvrgnut operaciji

Komentari / 0

Ostavite komentar