ЦР7 више не даје изјаве - никоме!

Шампион Европе прошао је даље, а у Шпанији земљотрес.

Фудбал 11.03.2015 | 18:20
ЦР7 више не даје изјаве - никоме!

Реал Мадрид је огроман клуб.

То је и синоћи потврђено по ко зна који пут.

Наиме, шампион Европе пласирао се у четвртфинале Лиге шампиона, комплетан стадион је звиждао екипи и тренеру, новинари су јурили директор Емилија Бутрагења да га питају да ли ће тренер Карло Анћелоти добити отказ, капитен Икер Касиљас морао је да објашњава најбољем играчу света Кристијану Роналду да му гестикулације према навијачима после меча нису примерене, а Роналдо...

Када се пресвучен појавио пред медијима, рекао је само кратко:

"До краја сезоне не дајем никакве изјаве!"

Кратко и јасно.

После ремија и пораза у Примери и пораза од Шалкеа у Мадриду од 3:4, којим је Реал некако отишао међу осам најбољих у Европи, више је него очигледно да је екипа у кризи, што је без проблема признао и тренер Анћелоти у изјави после утакмице.

И није само екипа у кризи, већ и Роналдо, о ком кружи прича да мучи муку са коленом и то још од Мундијала у Бразилу. Шампиони Европе биће под великим притиском у недељама које долазе, а после утакмице са Левантеом у Мадриду следи "Ел Класико" у Барселони, против највећег ривала, који је у потпуно другачијој форми и који је преузео чело табеле, уз сјајну игру трија Лионел Меси, Нејмар, Луис Суарез.

Да ли је Роналдо љут?

Или је Роналдо решен да говори само на терену, уверен да ће му се на крају сви клањати, као јесенас и прошлог пролећа? Видећемо...

Али, нема сумње да ће се свашта писати и причати док он буде ћутао. Колико сутра очекујте вести из Европе о томе како прелази у Манчестер јунајтед, Сити, Пари Сен Жермен... И слично.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

11.03.2015 17:23

Ух сто ме заболи сто ти нећеш висе да дајеш изјаве!!!Имају људи и горих проблема од тога!!!ТОЛИКО....

ОДГОВОРИТЕ