CR7 više ne daje izjave - nikome!

Šampion Evrope prošao je dalje, a u Španiji zemljotres.

Fudbal 11.03.2015 | 18:20
CR7 više ne daje izjave - nikome!

Real Madrid je ogroman klub.

To je i sinoći potvrđeno po ko zna koji put.

Naime, šampion Evrope plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona, kompletan stadion je zviždao ekipi i treneru, novinari su jurili direktor Emilija Butragenja da ga pitaju da li će trener Karlo Anćeloti dobiti otkaz, kapiten Iker Kasiljas morao je da objašnjava najboljem igraču sveta Kristijanu Ronaldu da mu gestikulacije prema navijačima posle meča nisu primerene, a Ronaldo...

Kada se presvučen pojavio pred medijima, rekao je samo kratko:

"Do kraja sezone ne dajem nikakve izjave!"

Kratko i jasno.

Posle remija i poraza u Primeri i poraza od Šalkea u Madridu od 3:4, kojim je Real nekako otišao među osam najboljih u Evropi, više je nego očigledno da je ekipa u krizi, što je bez problema priznao i trener Anćeloti u izjavi posle utakmice.

I nije samo ekipa u krizi, već i Ronaldo, o kom kruži priča da muči muku sa kolenom i to još od Mundijala u Brazilu. Šampioni Evrope biće pod velikim pritiskom u nedeljama koje dolaze, a posle utakmice sa Levanteom u Madridu sledi "El Klasiko" u Barseloni, protiv najvećeg rivala, koji je u potpuno drugačijoj formi i koji je preuzeo čelo tabele, uz sjajnu igru trija Lionel Mesi, Nejmar, Luis Suarez.

Da li je Ronaldo ljut?

Ili je Ronaldo rešen da govori samo na terenu, uveren da će mu se na kraju svi klanjati, kao jesenas i prošlog proleća? Videćemo...

Ali, nema sumnje da će se svašta pisati i pričati dok on bude ćutao. Koliko sutra očekujte vesti iz Evrope o tome kako prelazi u Mančester junajted, Siti, Pari Sen Žermen... I slično.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

11.03.2015 17:23

Uh sto me zaboli sto ti nećeš vise da daješ izjave!!!Imaju ljudi i gorih problema od toga!!!TOLIKO....

ODGOVORITE