Карло: Имамо огромне проблеме!

Тренер Реала рекао је да су звиждуци навијача сасвим заслужени и да ће мотивисати екипу.

Фудбал 11.03.2015 | 17:00
Карло: Имамо огромне проблеме!

Реал Мадрид у четвртфиналу Лиге шампиона, а "Сантијаго Бернабеу" звижди.

Гласно!

Очајну форму из Примере, где је изгубио прво место на табели са бодом у последња два кола, шампион Европе пренео је у Лигу шампиона где је већ виђен пласман у четвртфинале после 0:2 у Гелзенкирхену претворио у праву драму у Мадриду која је могла кобно да се заврши.

Ипак, после голчине Класа-Јана Хунтелара за 3:4, Шалке није успео да искористи још три шансе за 3:5 и оствари једну од највећих сензација у историји Лиге шампиона.

Међутим, ни овакав пролаз даље није се допао захтевној Реаловој публици. Послушајте навијаче пре него што пређемо на изјаве уздрманог тренера Карла Анћелотија...

"Тешко је ово објаснити. Изнад свега, изгубили смо самопоуздање да играмо нашу игру, да изађемо на терен са нашим идентитетом. Имамо проблема у свим аспектима игре, у нападу, одбрани, начину на који се боримо, у концентрацији, у мотивацији, ако ћемо искрено... То је било јасно свима", рекао је Италијан и додао:

"Ипак, имам пуно поверење у ове играче, у сваког од њих. Кључно ће бити поправити проблеме који су наставили, а то мора да уради сваки играч понаособ, ја, и онда сви ми заједно".

"Патили смо до последњег минута, од првог до последњег. Утакмица апсолутно није одиграна на начин на који смо желели, све је могло да се догоди па и да изгубимо. Морамо да кажемо то јасно и гласно, играмо јако лоше. То је тешко разумети после свих ствари које смо остварили у децембру и како смо изгледали тада.

Анћелоти је рекао да не размишља о томе да би могао да буде смењен, иако поједини шпански медији о томе пишу.

"Не размишљам о томе. Ја ћу наставити да радим свој посао и да покушавам да ствари учиним бољим. И ја морам боље да радим", рекао је.

Звиждуци?

"Они су тотални заслужени. Али, то ће нас само мотивисати још више да се спремимо за следећу утакмицу".

Тежак перио за Реал и тренера који је славном клубу прошле године донео 13 сезона чекану чувену "Ла Десиму", десету титулу првака Европе.

Брзо је то заборављено...

Коментари / 0

Оставите коментар