Karlo: Imamo ogromne probleme!

Trener Reala rekao je da su zvižduci navijača sasvim zasluženi i da će motivisati ekipu.

Fudbal 11.03.2015 | 17:00
Karlo: Imamo ogromne probleme!

Real Madrid u četvrtfinalu Lige šampiona, a "Santijago Bernabeu" zviždi.

Glasno!

Očajnu formu iz Primere, gde je izgubio prvo mesto na tabeli sa bodom u poslednja dva kola, šampion Evrope preneo je u Ligu šampiona gde je već viđen plasman u četvrtfinale posle 0:2 u Gelzenkirhenu pretvorio u pravu dramu u Madridu koja je mogla kobno da se završi.

Ipak, posle golčine Klasa-Jana Huntelara za 3:4, Šalke nije uspeo da iskoristi još tri šanse za 3:5 i ostvari jednu od najvećih senzacija u istoriji Lige šampiona.

Međutim, ni ovakav prolaz dalje nije se dopao zahtevnoj Realovoj publici. Poslušajte navijače pre nego što pređemo na izjave uzdrmanog trenera Karla Anćelotija...

"Teško je ovo objasniti. Iznad svega, izgubili smo samopouzdanje da igramo našu igru, da izađemo na teren sa našim identitetom. Imamo problema u svim aspektima igre, u napadu, odbrani, načinu na koji se borimo, u koncentraciji, u motivaciji, ako ćemo iskreno... To je bilo jasno svima", rekao je Italijan i dodao:

"Ipak, imam puno poverenje u ove igrače, u svakog od njih. Ključno će biti popraviti probleme koji su nastavili, a to mora da uradi svaki igrač ponaosob, ja, i onda svi mi zajedno".

"Patili smo do poslednjeg minuta, od prvog do poslednjeg. Utakmica apsolutno nije odigrana na način na koji smo želeli, sve je moglo da se dogodi pa i da izgubimo. Moramo da kažemo to jasno i glasno, igramo jako loše. To je teško razumeti posle svih stvari koje smo ostvarili u decembru i kako smo izgledali tada.

Anćeloti je rekao da ne razmišlja o tome da bi mogao da bude smenjen, iako pojedini španski mediji o tome pišu.

"Ne razmišljam o tome. Ja ću nastaviti da radim svoj posao i da pokušavam da stvari učinim boljim. I ja moram bolje da radim", rekao je.

Zvižduci?

"Oni su totalni zasluženi. Ali, to će nas samo motivisati još više da se spremimo za sledeću utakmicu".

Težak perio za Real i trenera koji je slavnom klubu prošle godine doneo 13 sezona čekanu čuvenu "La Desimu", desetu titulu prvaka Evrope.

Brzo je to zaboravljeno...

Komentari / 0

Ostavite komentar