Куп БиХ, 1/4-финале: Шта и колико могу Борац и Младост?

Први четвртфинални мечеви Купа БиХ биће одиграни данас од 15, односно 18 часова. Представници Републике Српске, бањалучки Борац и Младост из Велике Обарске имаће изузетно тежак задатак да изборе пласман међу четири најбоље екипе.

Фудбал 11.03.2015 | 12:20
Куп БиХ, 1/4-финале: Шта и колико могу Борац и Младост?

Бањалучани путују у Сарајево, гдје ће на “Кошеву” играти против актуелног освајача Купа. Сарајлије су свакако фаворити, али екипа Винка Мариновића најавила је храбру игру, како би реванш за седам дана на Градском стадиону дочекала са активним резултатом.

“Црвено-плави” ће у свега десетак дана одиграти три меча са “бордо” тимом. Након данашњег дуела, за викенд их, такође на “Кошеву”, очекује првенствени двобој, а онда наредне сриједе и реванш четвртфинала Купа БиХ у Бањалуци.

Сарајево је у серији од седам побједа у свим такмичењима, а посљедњи дуел ове двије екипе у главном граду БиХ је прекинут, те регистрован 3:0 у корист бањалучког тима. Дуел Сарајева и Борца једини ће бити одигран у вечерњем термину од 18 часова.

До почетка меча на “Кошеву” већ ће бити окончана преостала три дуела. Младост из Велике Обарске биће на великом искушењу на свом терену против Широког Бријега. Пораз у првом прољећном колу од Борца додатно је закомпликовао ситуацију у борби за опстанак, па је питање у каквом раасположењу екипа Славољуба Бубање дочекује наступ у најмасовнијем такмичењу.

Додатни проблем за Обаршчане ће бити и чињеница да се реванш игра у Широком Бријегу, па ће “зелено-бијели” покушати остварити повољан резултат на свом терену прије дуела на “Пецари”.

Реванш мечеви на програму су 18. марта.

ПАРОВИ ЧЕТВРТФИНАЛА КУПА БИХ (ПРВЕ УТАКМИЦЕ):
ГРАДАЧАЦ: Звијезда Градачац – Олимпик (15 часова)
МОСТАР: Зрињски – Вележ (15)
ВЕЛИКА ОБАРСКА: Младост – Широки Бријег (15)
САРАЈЕВО: Сарајево – Борац (18)

Коментари / 0

Оставите коментар