Мурињо: Можда ми можемо и без Матића?!

Менаџер Челсија прокоментарисао је чињеницу да је Челси добио две важне утакмице без нашег репрезентативца.

Фудбал 11.03.2015 | 14:20
Мурињо: Можда ми можемо и без Матића?!

Фудбалери Челсија спремају се за реванш утакмицу осмине финала Лиге шампиона, коју ће у среду увече на распродатом "Стамфорд бриџу" играти против опасног Пари Сен Жермена.

Овог пута, менаџер Жозе Мурињо може да рачуна и на стандардног Немању Матића, који је незаслужено добио три утакмице суспензије у енглеским такмичењима, али не и евро-куповима.

Стандардног?

"Рекао сам Матићу да смо добили две веома важне утакмице без њега, тако да можда и није толико важан играч за нас", испричао је новинарима Мурињо "мртав 'ладан" и збунио све у сали, јер је ова изјава дошла у тренутку када клуб преговара са нашим фудбалером о повишици и плати од 100.000 фунти недељно.

Међутим, онда је истакао...

"Обојица смо се насмејали".

Мурињо је најавио да ће наш ас заузети стандардно место у средини терена.

"Срећни смо што се вратио. Спреман је да игра и наравно да је важан. Није одиграо ништа две недеље, а уз то није ни тренирао је је био повређен. Али, играће у среду на својој уобичајеној позицији".

Не само да је Матић "попио" три утакмице због тога што је играч Барнлија могао да му направи отворен прелом потколенице, него је на првој наредној утакмици финала Лига купа са Тотенхемом толико бурно и неопрезно прославио први трофеј у сезони, да је сам себи изврнуо скочни зглоб и послао се у амбуланту.

Биће добро видети га у акцији, јер 29. март и меч са Португалијом у Лисабону није више толико далеко.

Коментари / 0

Оставите коментар