Murinjo: Možda mi možemo i bez Matića?!

Menadžer Čelsija prokomentarisao je činjenicu da je Čelsi dobio dve važne utakmice bez našeg reprezentativca.

Fudbal 11.03.2015 | 14:20
Murinjo: Možda mi možemo i bez Matića?!

Fudbaleri Čelsija spremaju se za revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona, koju će u sredu uveče na rasprodatom "Stamford bridžu" igrati protiv opasnog Pari Sen Žermena.

Ovog puta, menadžer Žoze Murinjo može da računa i na standardnog Nemanju Matića, koji je nezasluženo dobio tri utakmice suspenzije u engleskim takmičenjima, ali ne i evro-kupovima.

Standardnog?

"Rekao sam Matiću da smo dobili dve veoma važne utakmice bez njega, tako da možda i nije toliko važan igrač za nas", ispričao je novinarima Murinjo "mrtav 'ladan" i zbunio sve u sali, jer je ova izjava došla u trenutku kada klub pregovara sa našim fudbalerom o povišici i plati od 100.000 funti nedeljno.

Međutim, onda je istakao...

"Obojica smo se nasmejali".

Murinjo je najavio da će naš as zauzeti standardno mesto u sredini terena.

"Srećni smo što se vratio. Spreman je da igra i naravno da je važan. Nije odigrao ništa dve nedelje, a uz to nije ni trenirao je je bio povređen. Ali, igraće u sredu na svojoj uobičajenoj poziciji".

Ne samo da je Matić "popio" tri utakmice zbog toga što je igrač Barnlija mogao da mu napravi otvoren prelom potkolenice, nego je na prvoj narednoj utakmici finala Liga kupa sa Totenhemom toliko burno i neoprezno proslavio prvi trofej u sezoni, da je sam sebi izvrnuo skočni zglob i poslao se u ambulantu.

Biće dobro videti ga u akciji, jer 29. mart i meč sa Portugalijom u Lisabonu nije više toliko daleko.

Komentari / 0

Ostavite komentar