Још један ударац за Звезду: Амери се повукли из УО!

У тренутку када решава велики проблем и покушава да нађе око 6,6 милиона евра за европску лиценцу Звезда је суочена са још једним ударцем. Компанија Хјулит Пакард је обавестила своје представништво у Србији да не може да буде у Управном одбору Црвене звезде нити да може да се укључи у спонзорски пул због чега се представник ХП-а за Србију Милош Ђурковић повукао из клуба.

Фудбал 11.03.2015 | 22:40
Још један ударац за Звезду: Амери се повукли из УО!

Када је крајем децембра на Звездиној скупштини објављено да ће уз Звезду бити и две америчке компаније и то врло реномиране ЕМЦ и Хјулит Пакард чинило се да ће клуб структурно бити знатно ојачан и да је Звезда успела у ономе што нико није, да на једном месту окупи руске и америчке компаније, међутим већ после два месеца је постало јасно да од тога нема ништа.

Да ствар буде гора ни друга компанија из САД још увек није потврдила да жели да партиципира у Звездином управном одбору. Представништво компаније ЕМЦ у Србији још увек чека сертификат из централе у Масачусецу да може да буде део Звездине управе и потпуно је неизвесно какав ће одговор стићи. Ако се узме у обзир колико се чека вероватно ће и он бити негативан.

На тај начин клуб је знатно ослабљен и организационо и финасијски, па је очигледно да сарадње Руса и американаца у Звезди неће бити.

Све спало на мали број људи у управном одбору који могу да помогну клубу. За сада су, по нашим сазнањима, то учинили чланови тог тела приватним позајмицама и компанија Кнез Петрол која је уплатила предвиђених 200.000 евра као члан УО, а који су потрошени на решавање лиценце за ФСС.

Коментари / 0

Оставите коментар