Još jedan udarac za Zvezdu: Ameri se povukli iz UO!

U trenutku kada rešava veliki problem i pokušava da nađe oko 6,6 miliona evra za evropsku licencu Zvezda je suočena sa još jednim udarcem. Kompanija Hjulit Pakard je obavestila svoje predstavništvo u Srbiji da ne može da bude u Upravnom odboru Crvene zvezde niti da može da se uključi u sponzorski pul zbog čega se predstavnik HP-a za Srbiju Miloš Đurković povukao iz kluba.

Fudbal 11.03.2015 | 22:40
Još jedan udarac za Zvezdu: Ameri se povukli iz UO!

Kada je krajem decembra na Zvezdinoj skupštini objavljeno da će uz Zvezdu biti i dve američke kompanije i to vrlo renomirane EMC i Hjulit Pakard činilo se da će klub strukturno biti znatno ojačan i da je Zvezda uspela u onome što niko nije, da na jednom mestu okupi ruske i američke kompanije, međutim već posle dva meseca je postalo jasno da od toga nema ništa.

Da stvar bude gora ni druga kompanija iz SAD još uvek nije potvrdila da želi da participira u Zvezdinom upravnom odboru. Predstavništvo kompanije EMC u Srbiji još uvek čeka sertifikat iz centrale u Masačusecu da može da bude deo Zvezdine uprave i potpuno je neizvesno kakav će odgovor stići. Ako se uzme u obzir koliko se čeka verovatno će i on biti negativan.

Na taj način klub je znatno oslabljen i organizaciono i finasijski, pa je očigledno da saradnje Rusa i amerikanaca u Zvezdi neće biti.

Sve spalo na mali broj ljudi u upravnom odboru koji mogu da pomognu klubu. Za sada su, po našim saznanjima, to učinili članovi tog tela privatnim pozajmicama i kompanija Knez Petrol koja je uplatila predviđenih 200.000 evra kao član UO, a koji su potrošeni na rešavanje licence za FSS.

Komentari / 0

Ostavite komentar