Рајковић на 12 мечева није примио гол!

Расте самопоуздање, цена и интересовање! Млади голман Црвене звезде налази се на мети Брижа.

Фудбал 10.03.2015 | 21:40
Рајковић на 12 мечева није примио гол!

Црвена звезда је до скора имала проблема да пронађе пут до противничке мреже, али је зато могла да се похвали гранитном бедему и његовом последњем бранитељу - Предрагу Рајковићу. Одбрана црвено-белих је примила најмање голова у лиги, свега осам, а после дербија 18. кола и победе над Војводином (3:0) посебну пажњу такође привлачи податак да Рајковић на чак 12 првенствених мечева није савладан.

Српски репрезентативац вадио је лопту на само осам мечева. Једини који су га савладали били су Ињац и Бјелић (Вождовац), Дринчић (Партизан), Јелић (Рад), Дуроњић (ОФК Београд), Јовановић (Младост), Шушњар и Јованчић (Јагодина).

Рајковић за овај податак може да буде захвалан на помоћи саиграча из одбране – Павићевића, Лазића, Мијаиловића, Петковића, Јовановића, Цветковића и Анђелковића. Чувар мреже Звезде, према специјализованом фудбалском сајту Трансфермаркт, вреди округло милион евра, али свакако да му расте цена и интересовање иностраних клубова. Спомињали су Удинезе, Порто, а последњи у низу је Бриж.

Како преноси Журнал, белгијски клуб ће сјајне партије голмана Метјуа Рајана, који је са Аустралијом освојио Азијски куп, покушати да наплати трансфером у неки већи клуб из јачих европских лига, а као замена пројектован је управо Рајковић. Звезда га, наводно, не би пустила за мање од два милиона евра.

Коментари / 0

Оставите коментар