Rajković na 12 mečeva nije primio gol!

Raste samopouzdanje, cena i interesovanje! Mladi golman Crvene zvezde nalazi se na meti Briža.

Fudbal 10.03.2015 | 21:40
Rajković na 12 mečeva nije primio gol!

Crvena zvezda je do skora imala problema da pronađe put do protivničke mreže, ali je zato mogla da se pohvali granitnom bedemu i njegovom poslednjem branitelju - Predragu Rajkoviću. Odbrana crveno-belih je primila najmanje golova u ligi, svega osam, a posle derbija 18. kola i pobede nad Vojvodinom (3:0) posebnu pažnju takođe privlači podatak da Rajković na čak 12 prvenstvenih mečeva nije savladan.

Srpski reprezentativac vadio je loptu na samo osam mečeva. Jedini koji su ga savladali bili su Injac i Bjelić (Voždovac), Drinčić (Partizan), Jelić (Rad), Duronjić (OFK Beograd), Jovanović (Mladost), Šušnjar i Jovančić (Jagodina).

Rajković za ovaj podatak može da bude zahvalan na pomoći saigrača iz odbrane – Pavićevića, Lazića, Mijailovića, Petkovića, Jovanovića, Cvetkovića i Anđelkovića. Čuvar mreže Zvezde, prema specijalizovanom fudbalskom sajtu Transfermarkt, vredi okruglo milion evra, ali svakako da mu raste cena i interesovanje inostranih klubova. Spominjali su Udineze, Porto, a poslednji u nizu je Briž.

Kako prenosi Žurnal, belgijski klub će sjajne partije golmana Metjua Rajana, koji je sa Australijom osvojio Azijski kup, pokušati da naplati transferom u neki veći klub iz jačih evropskih liga, a kao zamena projektovan je upravo Rajković. Zvezda ga, navodno, ne bi pustila za manje od dva miliona evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar