Кући се вратила Партизанова дјеца!

Вратили се Лола и Јовановић! Некадашњи фудбалери црно-белих за сада само тренирају у Земунелу.

Фудбал 10.03.2015 | 21:20
Кући се вратила Партизанова дјеца!

После повратка Стефана Бабовића, Партизан је на прагу да добије још два нова/стара играча. Милан Лола Смиљанић и Марко Јовановић засад само тренирају са црно-белима уз благослов Марка Николића, али би на крају сезоне врло лако могли да се у потпуности врате у редове вицешампиона Србије, преноси Спорт.

Дефанзивац и везиста тренирају са некадашњим клубом како би одржали форму, јер тренутно немају клуб, па им је некадашњи послодавац умногоме изашао у сусрет.

Марко Јовановић је имао веома тешку сезону. Он је био фантастичан у дресу Висле из Кракова, али је на рутинском прегледу пред почетак полусезоне откривено да је болестан. Сумњало се на најгоре, али је он имао само вирус, који је потом и излечен. Међутим, управа тима из највећег студентског града у Пољској је одлучила да једнострано раскине сарадњу са њим, показавши велико неразумевање, па ће случај завршити на суду.

За разлику од њега Лола Смиљанић је споразумно раскинуо уговор са Генчлербирлигијем где се није наметнуо, па је од зимус слободан играч. Мало је недостајало да се он у зимском року пресели у Хумску, али није било потребе, јер је Партизан добро попуњен на његовој позицији.

Оба ова играча су прошла све Партизанове млађе категорије, а обојица су бранила боје овог клуба и у Лиги Европе и у Лиги шампиона. Биће интересантно видети где ће се њихове каријере наставити, можда опет баш на стадиону надомак Улице Драгана Манцеа.

Коментари / 0

Оставите коментар