Kući se vratila Partizanova djeca!

Vratili se Lola i Jovanović! Nekadašnji fudbaleri crno-belih za sada samo treniraju u Zemunelu.

Fudbal 10.03.2015 | 21:20
Kući se vratila Partizanova djeca!

Posle povratka Stefana Babovića, Partizan je na pragu da dobije još dva nova/stara igrača. Milan Lola Smiljanić i Marko Jovanović zasad samo treniraju sa crno-belima uz blagoslov Marka Nikolića, ali bi na kraju sezone vrlo lako mogli da se u potpunosti vrate u redove vicešampiona Srbije, prenosi Sport.

Defanzivac i vezista treniraju sa nekadašnjim klubom kako bi održali formu, jer trenutno nemaju klub, pa im je nekadašnji poslodavac umnogome izašao u susret.

Marko Jovanović je imao veoma tešku sezonu. On je bio fantastičan u dresu Visle iz Krakova, ali je na rutinskom pregledu pred početak polusezone otkriveno da je bolestan. Sumnjalo se na najgore, ali je on imao samo virus, koji je potom i izlečen. Međutim, uprava tima iz najvećeg studentskog grada u Poljskoj je odlučila da jednostrano raskine saradnju sa njim, pokazavši veliko nerazumevanje, pa će slučaj završiti na sudu.

Za razliku od njega Lola Smiljanić je sporazumno raskinuo ugovor sa Genčlerbirligijem gde se nije nametnuo, pa je od zimus slobodan igrač. Malo je nedostajalo da se on u zimskom roku preseli u Humsku, ali nije bilo potrebe, jer je Partizan dobro popunjen na njegovoj poziciji.

Oba ova igrača su prošla sve Partizanove mlađe kategorije, a obojica su branila boje ovog kluba i u Ligi Evrope i u Ligi šampiona. Biće interesantno videti gde će se njihove karijere nastaviti, možda opet baš na stadionu nadomak Ulice Dragana Mancea.

Komentari / 0

Ostavite komentar