Бразилци копирали Албанце у Аргентини!

Тениска репрезентација Аргентине дочекаће у четвртфиналу Дејвис купа Србију, након преокрета и победе против Бразила 3:2, а меч у Буенос Ајресу обележила је "реприза дрона" са фудбалске утакмице између Србије и Албаније у Београду.

Тенис 10.03.2015 | 18:20
Бразилци копирали Албанце у Аргентини!

У главном граду Аргентине, изнад комплекса где се играо меч, навијачи Бразила пустили су дрон са својом заставом, идентичан оном који су Албанци "патентирали" у Београду након чега је дошло до инцидената и прекида утакмице у квалификацијама за првенство Европе.

Ипак, ни то није помогло Бразилцима, јер је Федерико Делбонис у петом одлучујућем мечу савладао Томаша Белучија са 3:1 у сетовима.

Дуел четвртфинала измешу Аргентине и Србије на програму је од 17. до 19. јула.

Што се тиче "вечитог дербија" у Буенос Ајресу, током његовог одржавања је било и лоших и смешних сцена.

Лоше су забележене у финишу дуела, а бразилски тенисери су се и јавно пожалили на расистичке увреде са трибина. Оне смешне су се десиле првог дана такмичења, када је неколико десетина бразилских навијача ушло на трибине са заставом, а скоро сви Аргентинци их "поздравили" подижући седам прстију, као подсећање на пораз од 1:7 од Немаца у полуфиналу Мундијала одржаног управо у Бразилу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

10.03.2015 17:49

Будала,Будалу слиједи!!!!

ОДГОВОРИТЕ