Brazilci kopirali Albance u Argentini!

Teniska reprezentacija Argentine dočekaće u četvrtfinalu Dejvis kupa Srbiju, nakon preokreta i pobede protiv Brazila 3:2, a meč u Buenos Ajresu obeležila je "repriza drona" sa fudbalske utakmice između Srbije i Albanije u Beogradu.

Tenis 10.03.2015 | 18:20
Brazilci kopirali Albance u Argentini!

U glavnom gradu Argentine, iznad kompleksa gde se igrao meč, navijači Brazila pustili su dron sa svojom zastavom, identičan onom koji su Albanci "patentirali" u Beogradu nakon čega je došlo do incidenata i prekida utakmice u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Ipak, ni to nije pomoglo Brazilcima, jer je Federiko Delbonis u petom odlučujućem meču savladao Tomaša Belučija sa 3:1 u setovima.

Duel četvrtfinala izmešu Argentine i Srbije na programu je od 17. do 19. jula.

Što se tiče "večitog derbija" u Buenos Ajresu, tokom njegovog održavanja je bilo i loših i smešnih scena.

Loše su zabeležene u finišu duela, a brazilski teniseri su se i javno požalili na rasističke uvrede sa tribina. One smešne su se desile prvog dana takmičenja, kada je nekoliko desetina brazilskih navijača ušlo na tribine sa zastavom, a skoro svi Argentinci ih "pozdravili" podižući sedam prstiju, kao podsećanje na poraz od 1:7 od Nemaca u polufinalu Mundijala održanog upravo u Brazilu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

10.03.2015 17:49

Budala,Budalu slijedi!!!!

ODGOVORITE