Конте: Лажу да мијењам Пипа у Милану!

Селектор фудбалске репрезентације Италије Антонио Конте демантовао је спекулације да ће преузети екипу Милана и поручио да Филипа Инзагија треба подржати.

Фудбал 10.03.2015 | 18:00
Конте: Лажу да мијењам Пипа у Милану!

Италијански медији раније су пренели да је руководство росо-нера незадовољно Инзагијевим резултатима и да је постигло договор са Контеом да преузме тим од наредне сезоне.

"Апсолутна је лаж да сам се договорио са Миланом. Инзаги је тренер екипе и ја му желим срећу. Сачекајте мало са Пипом, сви смо били на његовом месту", изјавио је Конте, а преноси "Фудбал Италија".

Трофејни италијански клуб играо је у суботу код куће са Вероном нерешено 2:2, тренутно је у средини табеле Серије А са 35 бодова и има мале шансе да избори пласман на европску сцену.

Конте је прокоментарисао и учинак бившег клуба Јувентуса, који је на добром путу да четврти пут узастопно освоји Скудето.

"Јувентус заслужује да буде први, доказали су да имају нешто што други немају. Ипак, да је овај Јувентус једнако немилосрдан као онај мој, сада би имао 20 бодова предности", истакао је Конте.

Коментари / 0

Оставите коментар