Konte: Lažu da mijenjam Pipa u Milanu!

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte demantovao je spekulacije da će preuzeti ekipu Milana i poručio da Filipa Inzagija treba podržati.

Fudbal 10.03.2015 | 18:00
Konte: Lažu da mijenjam Pipa u Milanu!

Italijanski mediji ranije su preneli da je rukovodstvo roso-nera nezadovoljno Inzagijevim rezultatima i da je postiglo dogovor sa Konteom da preuzme tim od naredne sezone.

"Apsolutna je laž da sam se dogovorio sa Milanom. Inzagi je trener ekipe i ja mu želim sreću. Sačekajte malo sa Pipom, svi smo bili na njegovom mestu", izjavio je Konte, a prenosi "Fudbal Italija".

Trofejni italijanski klub igrao je u subotu kod kuće sa Veronom nerešeno 2:2, trenutno je u sredini tabele Serije A sa 35 bodova i ima male šanse da izbori plasman na evropsku scenu.

Konte je prokomentarisao i učinak bivšeg kluba Juventusa, koji je na dobrom putu da četvrti put uzastopno osvoji Skudeto.

"Juventus zaslužuje da bude prvi, dokazali su da imaju nešto što drugi nemaju. Ipak, da je ovaj Juventus jednako nemilosrdan kao onaj moj, sada bi imao 20 bodova prednosti", istakao je Konte.

Komentari / 0

Ostavite komentar