Проклетство филмова „Ратови звијезда“?

Харисон Форд је прошле године на снимању филма „Ратови звезда“ поломио ногу, прошле недеље је имао авионску несрећу у исто време када је његова колегиница из филма Кери Фишер доживела саобраћајни удес.

Свијет 10.03.2015 | 07:56
Проклетство филмова „Ратови звијезда“?

Глумица Кери Фишер, која у серијалу „Ратови звезда“ глуми принцезу Леју, након недавне авионске несреће свог колеге из филма Харисона Форда, пита се да ли постоји „Стар Wарс“ проклетство.

Харисон Форд је у четвртак доживео повреде главе када се мали авион којим је управљао срушио у близини аеродрома у Санта Моники. На срећу, Фордове повреде нису опасне по живот и ускоро се очекује његов опоравак.

Глумац који у филму „Ратови звезда“ тумачи улогу Хана Сола, на снимању актуелне, седме епизоде серијала, прошле године је поломио ногу.

Кери Фишер, која у филму глуми Принцезу Леју, недавно је имала лакшу саобраћајну несрећу.

„Несрећа није озбиљна и чињеница је да нисам била много повређена, али то је први саобраћајни удес који ми се десио у животу. Некалеко од моје куће отпао ми је точак са аутомобила. Да се то десило само који минут пре тога када сам возила на ауто-путу, плашим се да би могло бити кобно."

"Те вечери сам на вестима видела да је отприлике у исто време несрећу имао и Харисон. Знате, он је на сету прошле године поломио ногу. Да будем искрена, имам страх да се дешава некакво проклетство филма Ратови звезда. Мислим да ћу управо назвати Марка Хамила (који у филму глуми Лука Скајвокера) да проверим да ли је он добро.“

Харсион Форд, Кери Фишер и Марк Хамил поновиће своје улоге у седмом наставку легендарног серијала „Стар Wарс“, који режира Џеј Џеј Абрамс и чија премијера је најављена за 18. децембра ове године.

Извор: НМЕ

Коментари / 0

Оставите коментар