Prokletstvo filmova „Ratovi zvijezda“?

Harison Ford je prošle godine na snimanju filma „Ratovi zvezda“ polomio nogu, prošle nedelje je imao avionsku nesreću u isto vreme kada je njegova koleginica iz filma Keri Fišer doživela saobraćajni udes.

Svijet 10.03.2015 | 07:56
Prokletstvo filmova „Ratovi zvijezda“?

Glumica Keri Fišer, koja u serijalu „Ratovi zvezda“ glumi princezu Leju, nakon nedavne avionske nesreće svog kolege iz filma Harisona Forda, pita se da li postoji „Star Wars“ prokletstvo.

Harison Ford je u četvrtak doživeo povrede glave kada se mali avion kojim je upravljao srušio u blizini aerodroma u Santa Moniki. Na sreću, Fordove povrede nisu opasne po život i uskoro se očekuje njegov oporavak.

Glumac koji u filmu „Ratovi zvezda“ tumači ulogu Hana Sola, na snimanju aktuelne, sedme epizode serijala, prošle godine je polomio nogu.

Keri Fišer, koja u filmu glumi Princezu Leju, nedavno je imala lakšu saobraćajnu nesreću.

„Nesreća nije ozbiljna i činjenica je da nisam bila mnogo povređena, ali to je prvi saobraćajni udes koji mi se desio u životu. Nekaleko od moje kuće otpao mi je točak sa automobila. Da se to desilo samo koji minut pre toga kada sam vozila na auto-putu, plašim se da bi moglo biti kobno."

"Te večeri sam na vestima videla da je otprilike u isto vreme nesreću imao i Harison. Znate, on je na setu prošle godine polomio nogu. Da budem iskrena, imam strah da se dešava nekakvo prokletstvo filma Ratovi zvezda. Mislim da ću upravo nazvati Marka Hamila (koji u filmu glumi Luka Skajvokera) da proverim da li je on dobro.“

Harsion Ford, Keri Fišer i Mark Hamil ponoviće svoje uloge u sedmom nastavku legendarnog serijala „Star Wars“, koji režira Džej Džej Abrams i čija premijera je najavljena za 18. decembra ove godine.

Izvor: NME

Komentari / 0

Ostavite komentar