Званично: Куп БиХ се игра у сриједу!

Прве утакмице четвртфинала Купа Босне и Херцеговине у фудбалу биће одигране у планираном термину, у сриједу, 11. марта, потврдио је Јасмин Баковић, генерални секретар Фудбалског савеза Босне и Херцеговине.

Фудбал 10.03.2015 | 10:40
Званично: Куп БиХ се игра у сриједу!

Истакао је како је ФС БиХ дао упутства клубовима да очисте терене од снијега, односно да их оспособе за одигравање мечева.

"Дали смо упутства домаћинима утакмица да на најбољи могући начин обаве посао и вјерујемо да ће услови на стадионима бити адекватни у складу са датим могућностима и временском ситуацијом", истакао је Баковић, додавши:

"Најтежа ситуација била је на Олимпијском стадиону 'Асим Ферхатовић - Хасе', али имамо информације да је ФК Сарајево предузео све мјере да се снијег уклони са терена и дијела трибина. Терен је апсолутно чист и услови за одигравање утакмице су већ сада одговарајући".

Баковић је нагласио и да ће се 16. коло Премијер лиге БиХ одиграти наредног викенда.

"Надамо се да више неће бити падавина и да ће временски услови дозволити да се првенство настави према утврђеном распореду", казао је Баковић.

У ФС БиХ у понедјељак су одређене сатнице и службене особе првих четвртфиналних мечева.

Утакмица Сарајево - Борац (суди Томислав Чуић) играће се у сриједу од 18 сати, док ће истог дана од 15 часова снаге одмјерити Младост (Велика Обарска) - Широки Бријег (Ирфан Пељто), Зрињски - Вележ (Огњен Ваљић) и Звијезда - Олимпик (Муамер Бурековић).

Коментари / 0

Оставите коментар