Шкулетић: Видјео сам замјену, па сам пожурио с голом!

„Овај посвећујем породици и девојци, а наредни ће бити намењен навијачима Локомотиве“, задовољан је нови нападач Московљана после првенственог првенца.

Фудбал 09.03.2015 | 22:20
Шкулетић: Видјео сам замјену, па сам пожурио с голом!

Из Партизана је отишао као први стрелац Суперлиге, а како је почео у Русији не би било изненађење да крај сезоне дочека као најефикаснији фудбалер Локомотиве. Петар Шкулетић се распуцао на почетку нове етапе у каријери, погодио је најпре из једанаестерца за пласман у полуфинале купа, а затим и главом на дебију у првенству и тај његов хитац на гостовању Ростову донео је Московаљанима три бода на пролећној премијери.

Посебно је занимљиво што је бивши центарфор Партизана мрежу домаћина погодио само неколико секунди пре него што је Миодраг Гроф Божовић извршио унапред припремљену измену и повукао га са терена.
„Видео сам да ми је спремио замену, па сам се потрудио да што је пре могуће дам гол. Практично, ’ушао сам у пуцањ’. Ова победа је злата вредна“, коментарисао је Шкулетић после победе са 1:0.

Снажни нападач имао је компликован задатак, пошто се практично сам рвао против одбране тима са Дона.
„Било је тешко. Ростов се бранио са петорицом играча, а ја сам малтене морао да се борим бар против тројице у сваком тренутку. Генерлно, услови за игру били су тешки, што нашу победу чини вреднијом“.

Шкулетић је задовољан почетком на новој адреси.
„Како да не будем. Кратко сам у Локомотиви, ово ми је тек друга утакмица и већ други гол. Овај посвећујем породици и девојци, а обећавам да ће наредни бити намењен навијачима Локомотиве. Уосталом, није толико битно ко је стрелац, важно је да екипа бележи добре резултате“, оценио је Петар Шкулетић.

Коментари / 0

Оставите коментар