Škuletić: Vidjeo sam zamjenu, pa sam požurio s golom!

„Ovaj posvećujem porodici i devojci, a naredni će biti namenjen navijačima Lokomotive“, zadovoljan je novi napadač Moskovljana posle prvenstvenog prvenca.

Fudbal 09.03.2015 | 22:20
Škuletić: Vidjeo sam zamjenu, pa sam požurio s golom!

Iz Partizana je otišao kao prvi strelac Superlige, a kako je počeo u Rusiji ne bi bilo iznenađenje da kraj sezone dočeka kao najefikasniji fudbaler Lokomotive. Petar Škuletić se raspucao na početku nove etape u karijeri, pogodio je najpre iz jedanaesterca za plasman u polufinale kupa, a zatim i glavom na debiju u prvenstvu i taj njegov hitac na gostovanju Rostovu doneo je Moskovaljanima tri boda na prolećnoj premijeri.

Posebno je zanimljivo što je bivši centarfor Partizana mrežu domaćina pogodio samo nekoliko sekundi pre nego što je Miodrag Grof Božović izvršio unapred pripremljenu izmenu i povukao ga sa terena.
„Video sam da mi je spremio zamenu, pa sam se potrudio da što je pre moguće dam gol. Praktično, ’ušao sam u pucanj’. Ova pobeda je zlata vredna“, komentarisao je Škuletić posle pobede sa 1:0.

Snažni napadač imao je komplikovan zadatak, pošto se praktično sam rvao protiv odbrane tima sa Dona.
„Bilo je teško. Rostov se branio sa petoricom igrača, a ja sam maltene morao da se borim bar protiv trojice u svakom trenutku. Generlno, uslovi za igru bili su teški, što našu pobedu čini vrednijom“.

Škuletić je zadovoljan početkom na novoj adresi.
„Kako da ne budem. Kratko sam u Lokomotivi, ovo mi je tek druga utakmica i već drugi gol. Ovaj posvećujem porodici i devojci, a obećavam da će naredni biti namenjen navijačima Lokomotive. Uostalom, nije toliko bitno ko je strelac, važno je da ekipa beleži dobre rezultate“, ocenio je Petar Škuletić.

Komentari / 0

Ostavite komentar