Михајловић: Вратићемо Радник у елиту!

Радник из Бијељине је лидер кошаркашког првенства РС и најозбиљнији кандидат за улазак у БХ кошаркашку елиту. Бијељинци су први пораз у сезони уписали тек прошлом колу на гостовању код друголасиране Рогатице. Са тренером екипе Игором Михајловићем разговарали смо о амбицијама и тренутној ситуацији у бијељинском клубу.

Кошарка 09.03.2015 | 22:00
Михајловић: Вратићемо Радник у елиту!

Радник је ове сезоне уписао само један пораз у првенству, колико сте ви као тренер задовољни учинком своје екипе ?

Михајловић: Изгубили смо за викенд први меч али више од пораза боли то што нам се капитен Лонтос повриједио и нема га до краја сезоне. Учинком екипе сам јако задовољан с обзиром да нам је на најосјетљивијем мјесту плаyа играч 1997 годиште који игра у просјеку 25.минута. Такође и најбољи стријелац екипе је 18-годишњак, мислим да имамо још простора за напредак.

Који су највећи конкуренти Радника за улазак у Лигу 12 ?

Михајловић: Највећи конкурент је сигурно Рогатица али не треба заборавити Борац, Братунац и Сутјеску из Фоче.

Грађански је већ члан Лиге 12, можемо ли у наредној сезони очекивати поново градски дерби у елитном разреду бх кошарке ?

Михајловић: Ја се искрено надам да ће се сљедеће сезоне играти дерби у Бијељини, и ми ћемо дати све од себе да тако и буде.

Обзиром да се клубови жале на рад савеза КС РС, какав је ваш став по том питању ?

Михајловић: Радом савеза сам јако задовољан мада би то могло бити и боље. Када узмемо све у обзир мислим да се доста тога покренуло ове године. Наравно за све треба времена и надам се да ће људи који воде савез радити све боље у интересу косарке.

Коментари / 0

Оставите коментар