Mihajlović: Vratićemo Radnik u elitu!

Radnik iz Bijeljine je lider košarkaškog prvenstva RS i najozbiljniji kandidat za ulazak u BH košarkašku elitu. Bijeljinci su prvi poraz u sezoni upisali tek prošlom kolu na gostovanju kod drugolasirane Rogatice. Sa trenerom ekipe Igorom Mihajlovićem razgovarali smo o ambicijama i trenutnoj situaciji u bijeljinskom klubu.

Košarka 09.03.2015 | 22:00
Mihajlović: Vratićemo Radnik u elitu!

Radnik je ove sezone upisao samo jedan poraz u prvenstvu, koliko ste vi kao trener zadovoljni učinkom svoje ekipe ?

Mihajlović: Izgubili smo za vikend prvi meč ali više od poraza boli to što nam se kapiten Lontos povrijedio i nema ga do kraja sezone. Učinkom ekipe sam jako zadovoljan s obzirom da nam je na najosjetljivijem mjestu playa igrač 1997 godište koji igra u prosjeku 25.minuta. Takođe i najbolji strijelac ekipe je 18-godišnjak, mislim da imamo još prostora za napredak.

Koji su najveći konkurenti Radnika za ulazak u Ligu 12 ?

Mihajlović: Najveći konkurent je sigurno Rogatica ali ne treba zaboraviti Borac, Bratunac i Sutjesku iz Foče.

Građanski je već član Lige 12, možemo li u narednoj sezoni očekivati ponovo gradski derbi u elitnom razredu bh košarke ?

Mihajlović: Ja se iskreno nadam da će se sljedeće sezone igrati derbi u Bijeljini, i mi ćemo dati sve od sebe da tako i bude.

Obzirom da se klubovi žale na rad saveza KS RS, kakav je vaš stav po tom pitanju ?

Mihajlović: Radom saveza sam jako zadovoljan mada bi to moglo biti i bolje. Kada uzmemo sve u obzir mislim da se dosta toga pokrenulo ove godine. Naravno za sve treba vremena i nadam se da će ljudi koji vode savez raditi sve bolje u interesu kosarke.

Komentari / 0

Ostavite komentar