Ивановић прелази у Реал?!

Судећи по писању британских медија, Реал Мадрид би у наредном периоду могао да ангажује капитена фудбалске репрезентације Србије, Бранислава Ивановића.

Фудбал 09.03.2015 | 19:00
Ивановић прелази у Реал?!

Како наводи "Дејли мејл", клуб из шпанске престонице прати ситуацију са Ивановићем и Челсијем, јер још увек није дошло до понуде новог уговора, а актуелни истиче у јуну 2016. године.

Иако Бане бриљира ове сезоне у дресу "плаваца", управа клуба још увек није послушала савет тренера, Жозеа Муриња, да се српском фудбалеру понуди нови споразум.

"Дејли мејл" тврди да ће се понуда и догодити, али да због тога што Ивановић има 31 годину тај нови уговор неће бити дужи од 12-месечне сарадње под бољим (финансијским условима), уз могућност да се он и накнадно продужи.

Преговори се, по свој прилици, неће дестити до лета 2015, а уколико не дође до споразума између Челсија и нашег капитена, Ивановић ће следећег јануара и сам моћи да бира где жели да настави каријеру.

Поред Реала из Мадрида, и Пари Сен Жермен би радо да га види у својим редовима.
Бранислав Ивановић је каријеру почео у Ремонту, потом је играо две сезоне за Срем, а од 2003. до 2006. за ОФК Београд. Две наредне сезоне провео је у Локомотиви из Москве, а у Челси је стигао 2007. и од тада наступио 304. пута за "плавце", постигавши 31 гол. Освојио је са лондонским клубом Премијер лигу (2010.), Лигу шампиона (2012.), Лигу Европе (2013.), три ФА купа, један Лига куп и један Комјунити шилд. За репрезентацију Србије је наступио је 76 пута и осам пута био стрелац.

Коментари / 0

Оставите коментар