Ivanović prelazi u Real?!

Sudeći po pisanju britanskih medija, Real Madrid bi u narednom periodu mogao da angažuje kapitena fudbalske reprezentacije Srbije, Branislava Ivanovića.

Fudbal 09.03.2015 | 19:00
Ivanović prelazi u Real?!

Kako navodi "Dejli mejl", klub iz španske prestonice prati situaciju sa Ivanovićem i Čelsijem, jer još uvek nije došlo do ponude novog ugovora, a aktuelni ističe u junu 2016. godine.

Iako Bane briljira ove sezone u dresu "plavaca", uprava kluba još uvek nije poslušala savet trenera, Žozea Murinja, da se srpskom fudbaleru ponudi novi sporazum.

"Dejli mejl" tvrdi da će se ponuda i dogoditi, ali da zbog toga što Ivanović ima 31 godinu taj novi ugovor neće biti duži od 12-mesečne saradnje pod boljim (finansijskim uslovima), uz mogućnost da se on i naknadno produži.

Pregovori se, po svoj prilici, neće destiti do leta 2015, a ukoliko ne dođe do sporazuma između Čelsija i našeg kapitena, Ivanović će sledećeg januara i sam moći da bira gde želi da nastavi karijeru.

Pored Reala iz Madrida, i Pari Sen Žermen bi rado da ga vidi u svojim redovima.
Branislav Ivanović je karijeru počeo u Remontu, potom je igrao dve sezone za Srem, a od 2003. do 2006. za OFK Beograd. Dve naredne sezone proveo je u Lokomotivi iz Moskve, a u Čelsi je stigao 2007. i od tada nastupio 304. puta za "plavce", postigavši 31 gol. Osvojio je sa londonskim klubom Premijer ligu (2010.), Ligu šampiona (2012.), Ligu Evrope (2013.), tri FA kupa, jedan Liga kup i jedan Komjuniti šild. Za reprezentaciju Srbije je nastupio je 76 puta i osam puta bio strelac.

Komentari / 0

Ostavite komentar