ФА Куп: Ливерпул ће морати у Блекбурн!

Момци из Ланкашира "извукли" реми на Енфилду (0:0), у четвртфиналу ФА Купа.

Фудбал 08.03.2015 | 21:20
ФА Куп: Ливерпул ће морати у Блекбурн!

Блекбурн је испунио циљ, Ливерпул није успео.

Тим из Чемпионшипа допутовао је на Енфилд бар по реми и "репризу" на свом стадиону и остварио тај циљ. Утакмица је завршена без голова и без великих прилика, осим стативе коју је Коло Туре погодио у 59. минуту, главом.

ЛИВЕРПУЛ - БЛЕКБУРН 0:0

Меч је обележила повреда Мартина Шкртела већ у 2. минуту. Током утакмице, Словак је одвезен у болницу, у којој је констатовано да ће ипак одсуствовати краће него што се чинило док га је лекарска служба фиксирала за носила.

Српски интернационалац Лазар Марковић почео је утакмицу за домаће и играо до 59. минута, без конкретног учинка. Заменио га је Марио Балотели, али се ни он није прославио.

Са друге стране, нападач Блекбурна Руди Жестед неколико је пута показао да може да буде опасан по гол, али је - очекивано - лопта више времена провела пред голом гостију.

"Реприза" на Ивуд парку биће одиграна 7. априла. Остаје да се види да ли ће Ливерпул гостовати на стадиону некадашњег првака Премијер лиге са Стивеном Џерардом у тиму. Легенда Енфилда у недељу је огледала меч са трибина.

Резултати четвртфинала ФА Купа:

Ливерпул - Блекбурн 0:0

у понедељак:

Манчестер јунајтед - Арсенал 20.45

одиграно у суботу:

Бредфорд - Рединг 0:0 (нова утакмица 16. марта)
Астон Вила - Вест Бром 2:0

Коментари / 0

Оставите коментар