FA Kup: Liverpul će morati u Blekburn!

Momci iz Lankašira "izvukli" remi na Enfildu (0:0), u četvrtfinalu FA Kupa.

Fudbal 08.03.2015 | 21:20
FA Kup: Liverpul će morati u Blekburn!

Blekburn je ispunio cilj, Liverpul nije uspeo.

Tim iz Čempionšipa doputovao je na Enfild bar po remi i "reprizu" na svom stadionu i ostvario taj cilj. Utakmica je završena bez golova i bez velikih prilika, osim stative koju je Kolo Ture pogodio u 59. minutu, glavom.

LIVERPUL - BLEKBURN 0:0

Meč je obeležila povreda Martina Škrtela već u 2. minutu. Tokom utakmice, Slovak je odvezen u bolnicu, u kojoj je konstatovano da će ipak odsustvovati kraće nego što se činilo dok ga je lekarska služba fiksirala za nosila.

Srpski internacionalac Lazar Marković počeo je utakmicu za domaće i igrao do 59. minuta, bez konkretnog učinka. Zamenio ga je Mario Baloteli, ali se ni on nije proslavio.

Sa druge strane, napadač Blekburna Rudi Žested nekoliko je puta pokazao da može da bude opasan po gol, ali je - očekivano - lopta više vremena provela pred golom gostiju.

"Repriza" na Ivud parku biće odigrana 7. aprila. Ostaje da se vidi da li će Liverpul gostovati na stadionu nekadašnjeg prvaka Premijer lige sa Stivenom Džerardom u timu. Legenda Enfilda u nedelju je ogledala meč sa tribina.

Rezultati četvrtfinala FA Kupa:

Liverpul - Blekburn 0:0

u ponedeljak:

Mančester junajted - Arsenal 20.45

odigrano u subotu:

Bredford - Reding 0:0 (nova utakmica 16. marta)
Aston Vila - Vest Brom 2:0

Komentari / 0

Ostavite komentar