Пипо спреман да иде из Милана!

Тренер Милана после ремија са Вероном на Сан Сиру изјавио да "клуб мора да донесе исправну одлуку". У последњих 11 кола савладани само Парма и Ћезена.

Фудбал 09.03.2015 | 09:00
Пипо спреман да иде из Милана!

Филипо Инзаги спреман је да оде са клупе "росонера", уколико челници Милана верују да је то прави потез.

Популарни "Пипо" се после неуспеха у суботњем мечу против Вероне (2:2) опет нашао на удару медија, зато што се при вођству од 2:1 определио за дефанзивну тактику.

Млади Уругвајац Нико Лопез изједначио је резултат у самом финишу, исто као јесенас, када је Верона гостовала Интеру на истом стадиону.

"Веома смо разочарани. Веровали смо да ћемо изаћи из кризе, али смо примили други гол као највеће незналице и остали без два бода, иако смо одиграли одлично", рекао је Инзаги.

"Што се тиче мог статуса, све је на челницима клуба. Они морају да донесу исправну одлуку. Гледам само напред".

Инзаги је објаснио одлуку да уместо нападача Пацинија у 77. минуту уведе штопера Бокетија.

"Везни ред је био истрошен, а у тој линији тима нисам имао адекватне замене, па сам желео да Луки Антонелију дам офанзивнију улогу, да из контри угрозимо Верону. Мислио сам да ћемо пре дати него примити гол, али десило се супротно".

Ако би Инзаги добио отказ, на клупу би вероватно сели некадашњи првотимци, Мауро Тасоти или Кристијан Броки, као решења до краја сезоне.

Милан је у последњих 11 кола победио само екипе из зоне испадања, Парму и Ћезену и са 35 бодова из 26 утакмица заузима десето место на табели Серије А.

Коментари / 0

Оставите коментар