Pipo spreman da ide iz Milana!

Trener Milana posle remija sa Veronom na San Siru izjavio da "klub mora da donese ispravnu odluku". U poslednjih 11 kola savladani samo Parma i Ćezena.

Fudbal 09.03.2015 | 09:00
Pipo spreman da ide iz Milana!

Filipo Inzagi spreman je da ode sa klupe "rosonera", ukoliko čelnici Milana veruju da je to pravi potez.

Popularni "Pipo" se posle neuspeha u subotnjem meču protiv Verone (2:2) opet našao na udaru medija, zato što se pri vođstvu od 2:1 opredelio za defanzivnu taktiku.

Mladi Urugvajac Niko Lopez izjednačio je rezultat u samom finišu, isto kao jesenas, kada je Verona gostovala Interu na istom stadionu.

"Veoma smo razočarani. Verovali smo da ćemo izaći iz krize, ali smo primili drugi gol kao najveće neznalice i ostali bez dva boda, iako smo odigrali odlično", rekao je Inzagi.

"Što se tiče mog statusa, sve je na čelnicima kluba. Oni moraju da donesu ispravnu odluku. Gledam samo napred".

Inzagi je objasnio odluku da umesto napadača Pacinija u 77. minutu uvede štopera Boketija.

"Vezni red je bio istrošen, a u toj liniji tima nisam imao adekvatne zamene, pa sam želeo da Luki Antoneliju dam ofanzivniju ulogu, da iz kontri ugrozimo Veronu. Mislio sam da ćemo pre dati nego primiti gol, ali desilo se suprotno".

Ako bi Inzagi dobio otkaz, na klupu bi verovatno seli nekadašnji prvotimci, Mauro Tasoti ili Kristijan Broki, kao rešenja do kraja sezone.

Milan je u poslednjih 11 kola pobedio samo ekipe iz zone ispadanja, Parmu i Ćezenu i sa 35 bodova iz 26 utakmica zauzima deseto mesto na tabeli Serije A.

Komentari / 0

Ostavite komentar