То је та - добра, нормална, пристојна Србија!

Партизановац се сликао са Ђоковићем, Динамов навијач на трибини у Краљеву! На трибинама краљевачке дворане на сусрету тениских селекција Србије и Хрватске могло се видети много тога што се није очекивало, а било је и гостујућих навијача. Ипак, Краљево је прошло све тестове са оценом "5 плус".

Тенис 08.03.2015 | 23:40
То је та - добра, нормална, пристојна Србија!

Генерално, сви су одушевљени са понашањем публике у Краљеву, а све је кренуло од аплауза хрватској химни која није добила нити један звиждук, што је за балканске прилике било незамисливо. На трибинама се чак нашао господин са шалом Динама из Загреба, очигледно гостујући навијач, али људима је то било више симпатично и наравно да није било нетрпељивости.

Са друге стране, људи су били одушевљени што су, вероватно, први пут имали прилику да виде Новака и друштво како играју, па су искористили прилику да се сликају са најбољим тенисером света. Ривалитет између Црвене звезде и Партизана је неспоран и познато је да је Ноле велики навијач тима са "Маракане", али је симпатизер црно-белих (што се може видети на слици) пришао да се слика, тако да су и те баријере заобиђене.

Српска селекција је славила после два дана са 3:0 против Хрватске, а остало је још да се одиграју два меча који немају резултатски значај.

Лепе слике које морају да се памте. Добра, пристојна и достојанствена Србија.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

блбл

08.03.2015 23:40

Замислите народе на трибинама био цак један навијац репрезентације Хрватске и гле цуда нико га није дирао. То је та - добра, нормална, пристојна Србија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

09.03.2015 06:55

КРАЉЕВО је овим гестом одржало час КУЛТУРЕ у понашању на утакмицама. Свака част, воли своје, а поштуј туђе.

ОДГОВОРИТЕ