To je ta - dobra, normalna, pristojna Srbija!

Partizanovac se slikao sa Đokovićem, Dinamov navijač na tribini u Kraljevu! Na tribinama kraljevačke dvorane na susretu teniskih selekcija Srbije i Hrvatske moglo se videti mnogo toga što se nije očekivalo, a bilo je i gostujućih navijača. Ipak, Kraljevo je prošlo sve testove sa ocenom "5 plus".

Tenis 08.03.2015 | 23:40
To je ta - dobra, normalna, pristojna Srbija!

Generalno, svi su oduševljeni sa ponašanjem publike u Kraljevu, a sve je krenulo od aplauza hrvatskoj himni koja nije dobila niti jedan zvižduk, što je za balkanske prilike bilo nezamislivo. Na tribinama se čak našao gospodin sa šalom Dinama iz Zagreba, očigledno gostujući navijač, ali ljudima je to bilo više simpatično i naravno da nije bilo netrpeljivosti.

Sa druge strane, ljudi su bili oduševljeni što su, verovatno, prvi put imali priliku da vide Novaka i društvo kako igraju, pa su iskoristili priliku da se slikaju sa najboljim teniserom sveta. Rivalitet između Crvene zvezde i Partizana je nesporan i poznato je da je Nole veliki navijač tima sa "Marakane", ali je simpatizer crno-belih (što se može videti na slici) prišao da se slika, tako da su i te barijere zaobiđene.

Srpska selekcija je slavila posle dva dana sa 3:0 protiv Hrvatske, a ostalo je još da se odigraju dva meča koji nemaju rezultatski značaj.

Lepe slike koje moraju da se pamte. Dobra, pristojna i dostojanstvena Srbija.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

blbl

08.03.2015 23:40

Zamislite narode na tribinama bio cak jedan navijac reprezentacije Hrvatske i gle cuda niko ga nije dirao. To je ta - dobra, normalna, pristojna Srbija!

ODGOVORITE
Name

Milojko

09.03.2015 06:55

KRALJEVO je ovim gestom održalo čas KULTURE u ponašanju na utakmicama. Svaka čast, voli svoje, a poštuj tuđe.

ODGOVORITE