Бањалука: Педофил пуштен из притвора

Мирко Благојевић (49) из Бањалуке, који је осумњичен да је починио кривично дјело задовољење полних страсти пред другим, пуштен је да се брани са слободе, након саслушања у бањалучком Окружном тужилаштву.

Република Српска 07.03.2015 | 18:58
Бањалука: Педофил пуштен из притвора

Портпарол Тужилаштва Маја Ђаковић-Видовић изјавила је да је поступајући тужилац Благојевића пустио да се брани са слободе због тога што није испуњен ниједан од посебних услова за одређивање мјере притвора.

"Центар јавне безбједности Бањалука данас је, уз извјештај предао Окружном тужилаштву Благојевића (49), који је осумњичен да је починио кривично дјело задовољење полних страсти преддругим", навела је она.

Полиција је јуче ухапсила Благојевића по наредби Основног суда Бањалука. Истог дана је извршен претрес куће, просторија на радном мјесту и путничког аутомобила "пасат" које је користио осумњичени.

Приликом претреса полиција је пронашла лаптопове, рачунаре, мобилне телефоне, цд-ове, УСБ-ове, женско интимно рубље, сексуална помагала, пиштољ и друге предмете који ће послужити као доказ у кривичном поступку против осумњиченог.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

знам

07.03.2015 20:33

Ја се питам Ко је овде болестан овај изрод друства или цјелокупно друство гдје је реакција на њихову неспособност!

ОДГОВОРИТЕ
Name

село

07.03.2015 21:26

Па дали је могуце да толика сумња, ухапсен и на крају пустен цему то ј..о вас он ви сте виси наивци него тај манијак на крају свега тога треба бити филозоф па то разумит !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са разлогом

07.03.2015 22:28

Ово се неће лако пресудити, иако је гнусно. Нема кривичног дјела ако нема штете и оштећене стране. Ко је овдје оштећена страна, 14-годишња непостојећа имагинарна дјевојчица, новинар који се лажно представља и подстиче починиоца... Или пак ЈАВНИ МОРАЛ??!! Е то је већ проблем, јер га одавно нема, не станује овдје, уништен је, бачен у блато, подеран као новина, сасут као сијалица, расут у тифтике, о каквом се моралу може говорити у земљи окованој пљачком и корупцијом и непотизмом, у земљи у раљама тајкуна и тајкунлука, тамо гдје влада волунтаризам, импровизација, блеф и превара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ј'ел то овај? Рубље је ваљда Бајино

07.03.2015 22:28

Предсједник СРС "Др Војислав Шешељ" Мирко Благојевић већ други пут тужен је за клевету, а овога пута у сукобу је са СДС-овцем Душаном Стојичићем. Благојевића је за клевету прије Стојичића тужио и дојучерашњи партијски колега, предсједник СРС РС Миланко Михајлица, и то је био први случај тужбе за клевету међу политичарима. - Припремно рочиште по тужби Душана Стојичића требало би да се одржи 3. јуна. Тужио ме је јер сам јавно говорио о његовим малверзацијама приликом приватизације предузећа у Теслићу - рекао је Благојевић. - Рекао сам да се Стојичић удао у Теслић и да је помогао своме пунцу да у том граду купи државно предузеће, за шта имам и аргументе - додаје. Душан Стојичић није хтио да коментарише тужбу против Благојевића, уз образложење да не жели да о томе говори у медијима. Још 2003. године Благојевића су за клевету тужили Миланко Михајлица, Славко Бољановић и Раденко Ристић због "незаконите повреде угледа, части и људског достојанства". Он је тада изјавио да се њих тројица "могу купити и на тај начин промијенити своја политичка увјерења", а за Михајлицу је рекао да је "политички кокошар који би и јаје испод квочке украо". - Михајлица неће да повуче тужбу, иако су је друга двојица повукла, а неће ни да се врати у СРС "Др Војислав Шешељ", као што смо му нудили. Уфур'о се дечко, глуми - каже Благојевић. Коалиције Мирко Благојевић рекао је да већ размишљају о коалицијама како би ојачали своје редове на сљедећим изборима, али да не знају с ким ће. - Садашња опозиција, са Миланком Михајлицом на челу, карикатурална је за политичку сцену РС. Сви би се они ујединили са странцима, само да сруше Милорада Додика са власти - рекао је Благојевић.

ОДГОВОРИТЕ