ДК: Срби никад нису изгубили кад су водили 2:0!

Од када се зове Србија, репрезентација није изгубила никад када је водила са 2:0 после првог дана. Помислили смо да је главни узрок тако добрих резултата присуство Ненада Зимоњића, али смо се зачудили, пошто није тако.

Тенис 07.03.2015 | 14:40
ДК: Срби никад нису изгубили кад су водили 2:0!

Од распада Србије и Црне Горе чак осам пута смо били у оваквој ситуацији – дубл је могао да зада коначни ударац. Само четири пута је успео у томе, али то није утицало на лош исход целог сусрета.

Пре три године, у Нишу је гостовала Шведска. Тада је било 2:0 за Орлове. Типсаревић и Троицки су без много муке славили над Прпићем и Ридерштетом, а Зимоњић и тренутно одсутни Јанко су изгубили од Брунстрома и Линдстеда са 2:3, после чак 18 гемова у одлучујућем, петом сету. Међутим, тада врло млади Лајовић и Типса су у синглу издоминирали, нису изгубили ниједан гем.

Тако да, не брините због тога што је пола репрезентације синоћ било у краљевачким клубовима, традиција каже да пораз не може да се догоди. Ипак, треба се сетити Душана Кецмана, Салета Ђорђевића и Нолана Смита, који су у моментима када је победа већ виђена донели велике преокрете.

Зимоњић и Троицки су мало после 14.00 почели меч против Драгање и Шкугора у Хали спортова у Краљеву.

Коментари / 0

Оставите коментар