DK: Srbi nikad nisu izgubili kad su vodili 2:0!

Od kada se zove Srbija, reprezentacija nije izgubila nikad kada je vodila sa 2:0 posle prvog dana. Pomislili smo da je glavni uzrok tako dobrih rezultata prisustvo Nenada Zimonjića, ali smo se začudili, pošto nije tako.

Tenis 07.03.2015 | 14:40
DK: Srbi nikad nisu izgubili kad su vodili 2:0!

Od raspada Srbije i Crne Gore čak osam puta smo bili u ovakvoj situaciji – dubl je mogao da zada konačni udarac. Samo četiri puta je uspeo u tome, ali to nije uticalo na loš ishod celog susreta.

Pre tri godine, u Nišu je gostovala Švedska. Tada je bilo 2:0 za Orlove. Tipsarević i Troicki su bez mnogo muke slavili nad Prpićem i Riderštetom, a Zimonjić i trenutno odsutni Janko su izgubili od Brunstroma i Lindsteda sa 2:3, posle čak 18 gemova u odlučujućem, petom setu. Međutim, tada vrlo mladi Lajović i Tipsa su u singlu izdominirali, nisu izgubili nijedan gem.

Tako da, ne brinite zbog toga što je pola reprezentacije sinoć bilo u kraljevačkim klubovima, tradicija kaže da poraz ne može da se dogodi. Ipak, treba se setiti Dušana Kecmana, Saleta Đorđevića i Nolana Smita, koji su u momentima kada je pobeda već viđena doneli velike preokrete.

Zimonjić i Troicki su malo posle 14.00 počeli meč protiv Draganje i Škugora u Hali sportova u Kraljevu.

Komentari / 0

Ostavite komentar