Медији кажу: ЦР7 иде из Реала?!

Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо наводно неће остати до краја уговора у мадридском Реалу, тврде шпански медији.

Фудбал 08.03.2015 | 09:20
Медији кажу: ЦР7 иде из Реала?!

Према тим изборима, ’краљевски клуб’ ће продати португалског фудбалера или овог лета или наредног најкасније, а да је то предвиђања првог човека Реала Флорентина Переса.

Међутим, то су веома храбра предвиђања, с обзиром на то какве резултате је Роналдо остварио са Реалом од доласка 2009. године, али посебно у последње две сезоне.

Репрезентативац Португала је постигао 291 гол на 282 утакмице за Реал, а освојио је Лигу шампиона, Светско клупско првенство, Примеру и два Купа краља са Мадриђанима.

Роналдов уговор са Реалом траје до 2018. године, али шпански медији преносе три разлога зашто постоји велика могућност да каријеру неће завршити у ’краљевском клубу’, иако је више пута истицао да му је то жеља. Не треба, ипак, заборавити да је више пута у прошлости, када је био незадовољан у Реалу, рекао да му је исто тако и жеља да се врати у Манчестер Јунајтед.

Један од разлога су Роналдове године, пошто је Португалац недавно ушао у четврту деценију и многи верују да су најбоље године иза њега. Уз то, Роналдо је ове сезоне велики број мечева играо упркос великим боловима због повреде, а проблеми са спремом само ће повећавати како време буде пролазило. Важан детаљ су свакако и финансије, пошто Роналдо тренутно много вреди, али је извесно да би то врло лако могло брзо да се промени.

Наравно, ако Реал одлучи да прода Роналда, мораће да нађу замену, која би могла много да кошта. Ипак, у ’краљевском клубу’ су наводно убеђени да би Гарет Бејл тада имао прилику да у потпуности засија, како на терену, тако и ван њега. Због тога је извесно да велшки фудбалер није на продају у блиској будућности.

Коментари / 0

Оставите коментар